Wij geloven in de kracht van video. Hoe cliché het ook klinkt; bewegend beeld zegt meer dan duizend woorden. Wil jij dat jouw doelgroep een goede indruk krijgt van jouw event of organisatie? Laat dit dan zien met bewegende beelden. Met video proef je de sfeer, voel je de emotie en beleef je een event live, zelfs wanneer je niet aanwezig kunt zijn. Je creëert engagement bij de kijker en een emotionele band, met de content én jouw merk.

Onze aanpak

Oakfield Media - Kennismaking & brainstorm

Kennismaking & brainstorm

Samen denken we na over de beoogde doelgroep en boodschap van de video. We willen ons graag inleven in het onderwerp, zodat we een goede indruk krijgen van de juiste stijl en sfeer. Met welke boodschap gaan we de kijker raken en hoe brengen we dat het beste in beeld met de beschikbare mogelijkheden? Gaan we één of meerdere camera’s inzetten voor de klus? Via welke kanalen wordt de film verspreid? En hoe kunnen we een optimaal resultaat realiseren binnen de gestelde budgetten?

In deze fase zijn wij een luisterend oor, stellen we een hoop vragen en geven we gevraagd én ongevraagd advies.

Oakfield Media - Kennismaking & brainstorm
Oakfield Media - Planning & verkenning

Planning & verkenning

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, werken we met duidelijke planningen en callsheets. Zo is iedereen op de hoogte van de activiteiten en komt niemand voor verrassingen te staan. Voorafgaand zorgen wij dat we de locaties verkennen en creëren we een gedetailleerd filmscript.

Oakfield Media - Planning & verkenning
Oakfield Media - Creatie

Creatie

In deze fase draait het om het creëren van hoge kwaliteit content. We schieten de beelden zoals besproken, maar blijven altijd scherp. Wie weet doet die ene gouden kans zich voor: het ideale plaatje of de perfecte “toevalstreffer”. Dit is wat de film uniek maakt.

Met het geschoten materiaal gaan we de post-productie in. We selecteren de mooiste beelden, brengen eenheid aan in belichting, kleuren en geluidsopnames. Titels, animaties en introducties worden toegevoegd en we monteren het materiaal tot het gewenste resultaat.

Oakfield Media - Creatie
Oakfield Media - Resultaat

Resultaat

Na een aanpassingsronde (of twee) leveren we het eindproduct op. Dit moet “spot-on” zijn, we gaan voor blije gezichten. Zijn die er niet? Dan zijn we nog niet klaar.

Om het geheel compleet te maken, adviseren we hoe en wanneer de video’s het beste ingezet kunnen worden om een zo groot mogelijk bereik te genereren.

Oakfield Media - Resultaat

Wil jij graag vette video's met ons maken? Bel ons gewoon even, dat is veel sneller dan mailen en nog gezelliger ook!

Bekijk cases