Live-video

Wil je jouw evenement live uitzenden naar kijkers die niet aanwezig kunnen zijn of zich aan de andere kant van de wereld bevinden? Of het nou gaat om een zakelijk evenement of een evenement in entertainmentbranche, zoals een concert of festival, live video is dé oplossing!


Oakfield Media - Live-video

Live-video

 

Oakfield is gespecialiseerd in live-video en zendt jouw evenement wereldwijd uit in 4K ultra HD resolutie. Streamen kunnen we op ieder gewenst platform. Zowel op sociale media als Facebook en YouTube als via een eigen kanaal. 

Tot 20 camera’s

Oakfield schakelt en regisseert tot wel twintig camera’s live. Alle beelden zijn op verzoek na afloop van te livestream nog te gebruiken.

Hoge kwaliteit stream

De meeste streams worden uitgezonden in 1080p, maar het is voor ons geen probleem om dit in 4K Ultra HD te doen.

Vooral evenementen in de entertainmentbranche maken hier gebruik van, om zo een optimale beleving neer te zetten voor de kijker thuis.

 

Live presentatie | Webinar 

Webinars zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld van online communicatie. Een webinar maakt het mogelijk om vanuit één centrale plek een presentatie of training te geven. Hierdoor kunnen duizenden deelnemers online live meekijken. De webinar kan zowel openbaar als intern binnen een groep of bedrijf gestreamd worden.

Live meeting | Video conference

Het is mogelijk vergaderingen en conferenties intern live te streamen. In dat geval kunnen alleen collega’s en/of klanten inloggen en meekijken. Zeker voor de wat grotere bedrijven waarbij medewerkers op verschillende locaties werken, is communicatie via een live meeting met professioneel beeld en geluid de ultieme oplossing.

Oakfield Media -

 

Eenvoudig te bekijken

Streamen via YouTube, Facebook of je eigen website. Afhankelijk van je wensen kunnen wij op vrijwel ieder platform een stabiele stream opzetten. Hierdoor zijn onze streams over de hele wereld eenvoudig, snel en zonder kwaliteitsverlies te benaderen.

Ondanks dat de kijker niet fysiek aanwezig is, kan hij of zij het volledige event meekijken maar vooral ook meebeleven!

Oakfield Media -