Events

Elk evenement is een unieke gebeurtenis, het vindt maar één keer plaats. Een onvergetelijke of informatieve dag wil je daarom achteraf kunnen delen met je bezoekers of diegene die niet bij het event konden zijn. Oakfield heeft ruime ervaring met het vastleggen van evenementen zoals seminars, beurzen, festivals, premières, productlanceringen en bedrijfsfeesten.


Oakfield Media - Aftermovie

Aftermovie

 

Voor veel mensen zal een aftermovie direct een link houden met festivals; uitzinnig publiek, overweldigende shows en mooie slow-motion beelden. Erg leuk natuurlijk, maar een aftermovie is meer dan dat. Aftermovies zijn (doorgaans) korte films om de kijker een impressie te geven van een evenement, of dat nou een festival, congres of informatieve beurs is.

De aftermovie dient als naslagwerk en herinnering, maar kan ook perfect ingezet worden als marketingmiddel. Je maakt bezoekers enthousiast voor je evenement of leveranciers nieuwsgierig naar de kansen die een beurs voor hen kan bieden.

Oakfield Media - Interviews & testimonials

Interviews & testimonials

 

Door de toevoeging van leuke, inhoudelijke en interessante gesprekken met de organisatie, klanten, bezoekers en leveranciers van een evenement wordt het middel nog waardevoller. Testimonials geven meer diepgang aan de film en hebben een enorm hoge “effectiveness rating”. Natuurlijk kan Oakfield deze in de film verwerken of als losse elementen opleveren.

Oakfield Media - Presentatie

Presentatie

 

Wanneer niet iedereen aanwezig kan zijn bij een presentatie, lezing of congres, wil je graag achteraf relevante content kunnen verspreiden naar belangstellenden. Oakfield maakt een volledige registratie van jouw event met de presentatie verwerkt in de video. Misschien wil je voor- en achteraf nog beeldmateriaal schieten zoals een introductie of testimonial. Ook kun je er na het evenement voor kiezen een compilatie van beelden te verspreiden, of de complete video te laten zien.

Wist je dat je jouw presentatie of event ook live kunt streamen voor je kijkers? Kijk snel wat Oakfield kan betekenen op onze Live-video pagina.