Corporate videos

Echte, authentieke videobeelden zijn een krachtig middel om iets te vertellen over een organisatie. Of je nu je organisatie zichtbaarder wilt maken, een specifiek product wilt laten zien of simpelweg een mooi verhaal wilt vertellen, Oakfield adviseert graag hoe dit middel een mooie toevoeging kan zijn aan de marketingmix. Samen kijken we naar het beoogde doel van de film en adviseren we over de invulling. Zo komen we tot een eindresultaat dat goed past bij de organisatie, haar doelstellingen en natuurlijk de behoefte van de kijker.


Oakfield Media - Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

 

Het is een gegeven: video wint aan terrein ten opzichte van geschreven tekst. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat video voor 80% meer conversie zorgt op de landingspagina van een website.

Een uitstekend marketingmiddel dus om je merkverhaal en merkwaarden over te brengen op je doelgroep en je te onderscheiden van de concurrent. Oakfield maakt bedrijfsfilms zonder open deuren in te trappen, maar met oprechte, persoonlijke verhalen die “een kijkje in de keuken” geven. Uiteraard op maat gemaakt en klaar om gebruikt te worden in presentaties, op de website en verschillende online kanalen.

Oakfield Media - Wervingsvideo

Wervingsvideo

 

Wat de ambitie van jouw bedrijf ook is, het staat of valt met het werven van de juiste mensen. Een simpele vacaturetekst of opleidingsomschrijving valt niet voldoende op en is bovendien al snel erg standaard. Talent bereik je via andere kanalen dan voorheen en vindt andere aspecten van werk en carrière belangrijk. Steeds vaker gebruiken bedrijven wervingsvideo’s om het verschil te maken in hun campagnes. Je wilt gezien worden en de juiste kandidaten aantrekken: er moet een match zijn!

Met een recruitmentvideo maak je jouw verhaal tastbaar en persoonlijk. Je vertelt natuurlijk over de inhoud, maar meer nog over de cultuur, de mensen en de omgeving. Je laat medewerkers of studenten aan het woord in de vorm van testimonials. Dit zorgt voor voor meer emotie en verhoogt de geloofwaardigheid voor de kijker.

Oakfield Media - Presentatie

Presentatie

 

Wanneer niet iedereen aanwezig kan zijn bij een presentatie, lezing of congres, wil je graag achteraf relevante content kunnen verspreiden naar belangstellenden. Oakfield maakt een volledige registratie van jouw event, met de presentatie verwerkt in de video. Misschien wil je voor- en achteraf nog beeldmateriaal schieten zoals een introductie of testimonial. Ook kan je er na het evenement voor kiezen een compilatie van beelden te verspreiden, of de complete video te laten zien.

Wist je dat je jouw presentatie of event ook live kunt streamen voor je kijkers? Kijk snel wat Oakfield kan betekenen op onze Live-video pagina.

Oakfield Media - Animatie

Animatie

 

Complexe materie begrijpbaar maken, of een video inhoudelijk versterken door middel van illustraties? Dit kan met behulp van animaties en explanimations. Oakfield biedt deze mogelijkheid in-house. Zo maken we van saaie teksten of processen leuke, eigentijdse grafische voorstellingen.

Ook hebben we toegang tot een grote diversiteit aan voice-overs, sound-effects en muziek. In samenspraak kiezen we voor elementen die het best bij elkaar én de doelstelling van de video passen.